ELICIT FYLLER 20 ÅR!

I fredags fick vi äntligen chans att fira Elicits 20 år på marknaden! Årets sommarfest blev något utöver det vanliga när vi startade kvällen med ett soligt mingel på Dockyard hotells terass tillsammans med pianisten André Wendt.

I år var även respektive bjudna för att vara med oss och fira våra 20 år, vi fick även chans att hälsa på ett par helt nysignade Elicitare för första gången under kvällen. Efter att vi bubblat klart på terassen var det dags för en trerättersmiddag följt av nostalgi och tillbakablickar över åren som varit. Priser delades ut till några Elicitare som blivit nominerade för att ha bidragit med något litet extra under året och vi fick för första gången på väldigt länge utse årets medarbetare som gick till vår egna Daniel Sandberg.

Pianobaren byttes sedan ut till en DJ tillsammans med saxofonisten Dan Blaax för att öppna upp för dansgolv. Tack för en mycket lyckad sommarfest och grattis till Elicit på 20-årsdagen!Sommarfest mingel, 2019, 20-årsjubileum på Elicit.

sommarfesten på Elicit 2019, 20-årsjubileumSommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum Sommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileumSommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum. Middag Sommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum. Middag Sommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum. Mingel Sommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileumSommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum. MiddagSommarfest 2019 på Elicit, 20-årsjubileum. Middag

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.