I torsdags sa vi hejdå till regniga Göteborg och tog första bästa spårvagn till fejk Thailand för att kicka igång 2018 på det absolut bästa sättet. Det var äntligen dags för kickoff!

Vi startade med en tillbakablick på 2017 och på allt vi åstadkommit under årets gång. Alla nya relationer vi skapat med spännande kunder, hur vi nått en rekordomsättning på sisådär 60 miljoner och självklart alla nya härliga elicitare som vi fått med oss på resan. En inblick i det kommande året 2018 blev nästa fokus näst vi gick igenom årets affärsplan där vi ska kämpa för att göra saker lite annorlunda och lite smartare än förut. På tala om det så blev det äntligen officiellt att vår alldeles egna Johan tar över som den nya affärsområdeschefen för AO2. Massa grattis till dig Johan!

Efter allt peppande inför 2018 så var vi helt redo för volleyboll men inte visste vi att Elicit skulle vara bäst på det här också! Mycket energi och vinnarglöd fick vi se när det var en OS-boll på spel! Grattis Benny till en välförtjänt vinst som blev första vinnaren av OS-bollen och vår vandringspokal som senare i vår ska få chans att vinnas tillbaka av oss andra elicitare.

Tack för en härlig kickoff i riktig ELICIT-ANDA!