Höst på Elicit brukar innebära ännu högre tempo och i år är inget undantag. I måndags fylldes kontoret efter semestrarna och det var förstås roligt att återse alla igen. Ännu roligare var det att hälsa fyra(!) nya medarbetare välkomna. Bo, Anna, Tim och Anders håller som bäst på med introduktionsprogram under veckan och till helgen väntar examensprovet då de allihop åker med på sin första konferens med Elicit.

Hos våra kunder är också tempot högt och vi rivstartar hösten med att börja utveckla ett fastighetsvärderingssystem för Specialfastigheter. Vi har också flera mobila applikationer på gång, inom kort når vi ett delmål med Green IT Homes då vi installerar lösningen i tio demonstrationshus. Vi har också fått uppdraget att utveckla ett mobilt krishanteringssystem för Akademiska Hus.

Men, som sagt, nu väntar konferensresa och i år är resmålet Brighton. Detta innebär att vi inte är tillgängliga som vanligt under fredagen (19/8) men naturligtvis läser vi våra mail och svarar i våra mobiltelefoner, på måndag är vi alla tillbaka på våra platser.