Den 26e mars korade Great Place to Work för 16:e året i rad Sveriges Bästa Arbetsplatser. Efter flera år med topplaceringar är Elicit återigen med på listan och kan titulera sig som en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Resultatet är baserat på årliga undersökningar bland såväl ledning som medarbetare och totalt har ca 46 000 personer deltagit. Undersökningen genomförs för att ta reda på vilka arbetsplatser som är absolut bäst att jobba på, enligt de anställda själva.

Elicit har valt att delta i Great Place to Works medarbetarundersökningar för att ta tempen på företaget och använda resultaten som en viktig källa för att tydligt se förbättringsområden. Resultatet visar att 100% av medarbetarna på Elicit skulle rekommendera sin arbetsgivare och i påståendet ”allt sammantaget, skulle jag säga att det här är en mycket bra arbetsplats” visade en svarsfrekvens på 100%.

– Jag är så otroligt stolt över att ännu en gång konstatera att vi, Elicit, är en av Sveriges Bästa Arbetsplatser. Det är resultatet av en långt och målmedvetet arbete där människan alltid är i fokus och idag kan jag inget annat än att tacka alla underbara kollegor, säger Pelle Andel, VD på Elicit.

Det är en enorm konkurrens bland företag idag men Elicit arbetar hela tiden för att bevara och förbättra trivseln på arbetsplatsen. Elicit ligger klart över snittet på IT konsultbolag och visade siffror i Great Place to Works undersökning 2018 som fullkomligt dominerade tidigare snitt.

Om Great Place to Work

Great Place to Work är ett globalt konsultföretag som specialiserar sig på organisationsutveckling och förändringsarbete med focus på att skapa tillit, engagemang, och prestationsfokuserade arbetskulturer. Med sin expertis hjälper de organisationer inom alla branscher att utvärdera och utveckla sin arbetskultur.