Elicit är med och bygger CRS-app till Räddningsmissionen

I ett samarbete med både Räddningsmissionen och studenter från Chalmers Tekniska Högskola har Elicit varit med och byggt den nya CRS-appen ”ResursRätt” för att bekämpa matfattigdom. Det var vår alldeles egna Jenny som gick in som projektledare och coachade ett team studenter för att tillsammans bygga appen.

Appen gör det möjligt för livsmedelsföretag i Göteborg att kalla till sig Räddningsmissionens verksamhetsområde Resurs-Rätt för att bekämpa matfattigdom och samtidigt även minska matsvinn. Via appen kan man enkelt meddela hur mycket överbliven mat man har för att sedan få det hämtat av Räddningsmissionen som skänker maten till människor i utsatta situationer.

Vårt systerbolag pinDeliver hjälper sedan till att planera och optimera alla leveranser för att göra det så enkelt som möjligt för Räddningsmissionen och deras fina arbete.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.