Elicit har blivit utsedda till nationella vinnare i European Business Awards 2017-18, Europas största företagstävling, sponsrade av RSM. Efter att ha betraktat över totalt 110 000 företag har Elicit nu korats till nationella vinnare i kategorin ”The Workplace and People Development Award” och går därmed vidare till den europeiska finalen i Warszawa den 23 maj.

I kategorin ”The Workplace and People Development Award” letar domarna efter ett företag med en helhetsbaserad strategi där personalen är engagerad i organisationens mål. Ett företag som upprätthåller prestationsförbättringar genom investeringar i rekrytering, motivation samt personlig- och kompetensutveckling för varje enskild anställd.

– Vi känner oss genuint glada och tacksamma över detta internationella erkännande av vårt arbete inom trivsel och kompetensutveckling. Vi ville kandidera för att ta temperaturen på vårt företag och våra ansträngningar för att alltid kunna vara en utmärkt arbetsplats för våra medarbetare. Att det nu visat sig att vårat arbete gett oss titeln National Winner är något som gör oss oerhört stolta, säger Pelle Andel, VD på Elicit.

– Det här är en fantastisk prestation och Elicit är klart en framstående ledare inom sitt område. Att vara en nationell vinnare innebär att du representerar våra kärnvärden för framgång, erik och innovation och är en av de bästa i Europa. Vi önskar er lycka till i den sista rundan, säger Adrian Tripp, CEO på European Business Awards.

European Business Awards

För 11:e året i rad prisades 12 svenska företag i European Business Awards (EBA) med syftet att stödja utvecklingen av ett starkare och framgångsrikt näringsliv. EBA är Europas största företagstävling och attraherar över 33 000 organisationer i olika branscher runt om i Europa i totalt 12 olika kategorier. Finalen äger rum i Warsawa den 23 maj 2018, där 12 europeiska vinnare utses.