Elicit blir en del av Omegapoint! 💚

Elicit har utökat familjen och blir nu en del av Omegapoint! Det öppnar upp för nya möjligheter pÄ marknaden och runt om vÄr Elicitfamilj finns nu ett stort gÀng kusiner i form av nya kollegor med nya spÀnnande kompetenser.

”Vi har varit starka pĂ„ egen hand men tillsammans med Omegapoint kan vi göra Ă€nnu större skillnad! Med deras spetskompetens inom arkitektur och cybersĂ€kerhet öppnar vi upp nya utvecklingsmöjligheter för vĂ„ra medarbetare samtidigt som vi breddar och stĂ€rker vĂ„rt erbjudande till vĂ„ra kunder.” – Pelle Andel, vd pĂ„ Elicit

Omegapoint delar Àven vÄrt fokus pÄ medarbetaren och har dÀrav en kultur som liknar vÄr egen vilket Àr en stor trygghet och gör oss riktigt nyfikna pÄ vad framtiden kan ge.

”Jag Ă€r otroligt glad över att vĂ€lkomna Elicit till Omegapointfamiljen. Jag har sjĂ€lv varit vd för Elicit och vet vilka fantastiska mĂ€nniskor som arbetar dĂ€r. Tillsammans blir vi verkligen ett bolag att rĂ€kna med i Göteborg inom sĂ„vĂ€l systemutveckling, arkitektur och cybersĂ€kerhet” – Anna Storm, vd pĂ„ Omegapoint i Göteborg.

Hur kan vi hjÀlpa dig?

Är du nyfiken pĂ„ hur vi kan hjĂ€lpa dig? Eller vill du veta mer om hur det Ă€r att jobba pĂ„ Elicit? Ta gĂ€rna kontakt med oss om du har nĂ„gra frĂ„gor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
GodkÀnnandet krÀvs.