Elicit blir en del av Omegapoint!

Elicit har utökat familjen och blir nu en del av Omegapoint! Det öppnar upp för nya möjligheter på marknaden och runt om vår Elicitfamilj finns nu ett stort gäng kusiner i form av nya kollegor med nya spännande kompetenser.

”Vi har varit starka på egen hand men tillsammans med Omegapoint kan vi göra ännu större skillnad! Med deras spetskompetens inom arkitektur och cybersäkerhet öppnar vi upp nya utvecklingsmöjligheter för våra medarbetare samtidigt som vi breddar och stärker vårt erbjudande till våra kunder.” – Pelle Andel, vd på Elicit

Omegapoint delar även vårt fokus på medarbetaren och har därav en kultur som liknar vår egen vilket är en stor trygghet och gör oss riktigt nyfikna på vad framtiden kan ge.

”Jag är otroligt glad över att välkomna Elicit till Omegapointfamiljen. Jag har själv varit vd för Elicit och vet vilka fantastiska människor som arbetar där. Tillsammans blir vi verkligen ett bolag att räkna med i Göteborg inom såväl systemutveckling, arkitektur och cybersäkerhet” – Anna Storm, vd på Omegapoint i Göteborg.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.