Den 1 december tillträdde Pelle Andel VD positionen för Elicit AB. Han efterträder Anna Storm som efter 4 framgångsrika år har valt att ta sig an nya utmaningar.

– Jag är oerhört glad över att få lämna över till Pelle. Pelle, med sin kompetens, erfarenhet och energi är precis rätt person att driva Elicit framåt. Såväl med tanke på Elicits affär som på bolagets företagskultur säger Anna.

Pelle Andel är utbildad dataingenjör och har arbetat inom IT-branschen sedan 2000. Han började arbeta på Elicit 2004 som IT-konsult med ett växande affärsansvar, innan han blev utsedd till affärsområdeschef på företaget 2013.

– Det är med stor ödmjukhet och en fantastisk framtidstro som jag tar över rodret på Elicit. Det bubblar i hela regionen och behovet av smart digitalisering genomsyrar samtliga branscher. Jag är alldeles övertygad om att vårt sätt att bedriva affärer – lite enklare, lite personligare och lite tydligare – i kombination med den oerhörda kompetens och energi som våra konsulter levererar på daglig basis är hela anledningen till Elicits framgång. Nu skall vi spänna bågen ytterligare, genom att både stärka samt bredda vårt erbjudande, så att vi kan nå fler kunder och verkligen visa vad det innebär att driva ett lyckosamt IT-projekt, säger Pelle.

Tjänsten som ny affärsområdeschef tillsätts internt.

För mer information vänligen kontakta:
Pelle Andel, tillträdande VD, 070-189 64 27, pelle.andel@elicit.se
Patrik Thelandersson, styrelsemedlem, 070-189 64 01, patrik@elicit.se