För några månader sedan blev vi utsedda till nationella vinnare i European Business Awards 2017-18, Europas största företagstävling. Den 23e maj är det dags för den europeiska finalen i Warszawa där Elicit kommer att vara med och representera Sverige i sin vinnande kategori ”The Workplace and People Development Award”.

Adrian Tripp, VD för European Business Awards säger: ” Årets final representerar Europas mest framgångsrika företagare. Finalen är ett fantastiskt tillfälle att träffas och knyta kontakter med andra framgångsrika företagare och tillsammans fira alla fantastiska framgångar. Jag önskar samtliga finalister stort lycka till i finalen.”

European Business Awards

För 11:e året i rad prisades 12 svenska företag i European Business Awards (EBA) med syftet att stödja utvecklingen av ett starkare och framgångsrikt näringsliv. EBA är Europas största företagstävling och attraherar över 33 000 organisationer i olika branscher runt om i Europa i totalt 12 olika kategorier. Finalen äger rum i Warsawa den 23 maj 2018, där 12 europeiska vinnare utses.