I går var det galamiddag på Berns i Stockholm där undersökningsföretaget Great Place to Work korade Sveriges Bästa Arbetsplatser. Vi åkte upp med vetskapen att vi var bland de tio främsta och det var minst sagt nervöst när de närmade sig pallplatserna. Vi har varit med i tävlingen tidigare och kommit 6:a respektive 4:a så det var riktigt häftigt när vinjetten för tredjeplatsen visades och vår logotyp snurrade fram på storbildsskärmen. Vi var sex representanter på plats och alla steg upp på scenen för att ta emot blommor, diplom och en statyett.

– Riktigt häftigt och grymt skönt att klättra i listan. Att hamna i toppen för tredje gången visar verkligen att vi har en unik företagskultur och att det vi gör tillsammans ger resultat, inte bara för våra kunder utan även internt, säger Patrik.

Efter vår prisutdelning fortsatte kvällen med underhållning och utmärkelser i kategorierna medelstora och stora företag. Det var slående många IT-bolag som hamnade på listorna vilket visar att det satsas hårt på att på att få nöjda medarbetare i vår bransch. Det finns en klar koppling mellan framgångsrika företag och nöjda medarbetare vilket ytterligare sporrar oss att bli en ännu bättre arbetsplats.

Vill du veta varför vi är bland de bästa arbetsplatserna i Sverige får du gärna kontakta vår vd, Patrik Thelandersson, 031-339 64 01 eller patrik@elicit.se.