Det blev vår alldeles egna Giesela Magnusson som vann röstningen till årets kulturbärare 2018 hos oss på Elicit!

”För att hon alltid sprider glädje och är en riktig Elicitare in i benet! Hon hjälper till när det behövs och går alltid att lita på! ”

De personliga nomineringarna som Giesela fått av oss Elicitare stod ut från mängden och har nu gett henne chansen att ta hem hederspriset inom samma kategori som delas ut av Great Place to Work.

I 15 år har Great Place to Work rankat Sveriges Bästa Arbetsplatser och varje år prisas även personer som utmärkt sig i sitt arbete för en stark företagskultur, det så kallade hederspriset. Priserna delas ut i 3 kategorier: Kulturbärare, Inspirerande ledarskap och HR-personlighet.

Under veckorna som gått har Great Place to Work fått in 45 nomineringar från 31 organisationer och efter ett intensivt jury-arbete har de identifierat tre finalister i kategorin ”Årets kulturbärare” i Sverige.

”Vi är stolta över att presentera dessa lysande förebilder och visionärer inom ledarskap, som alla på sitt sätt gjort underverk för sin organisation och sina medarbetare” säger Maria Grudén, CEO på Great Place to Work i Sverige.

Med glädje kan vi nu meddela att Giesela är en av Sveriges finalister i sin kategori ”Årets kulturbärare” och kommer att vara med i tävlingen om hederspriset 2018.

Massa grattis Giesela, för oss har du redan vunnit.