Hur är det att arbeta på Elicit som mobilutvecklare?

Vi lämnar över ordet till vår mobilutvecklare Daniel, som berättar hur det är att arbeta på Elicit och vad han tycker är viktigast hos en framtida kollega:

”VAD ÄR DET BÄSTA MED ATT ARBETA PÅ ELICIT?”

Jag brukar dela upp det i två pelare som tillsammans bär upp Elicit och gör det till en så bra arbetsplats.

Den första pelaren är det professionella. Ända sedan dag ett har jag känt att det är något speciellt med den här arbetsplatsen. Man känner direkt en stark puls och en hög energi som gör att man blir motiverad till att jobba och göra sitt bästa! Dessutom är Elicit experter på att ta tillvara på ens kompetens. När jag började här var jag helt insnöad på Xamarin, så då fick jag arbeta med det. Men i takt med att mitt intresse för Native apputveckling växte så ville jag även testa det. Jag pratade med min närmsta chef och vips så var mitt nästa projekt en Native Android app kodad i Java/Kotlin. Elicit har fattat att om folk får göra det dom tycker är roligt så kommer dom också göra ett bättre jobb.

Den andra pelaren är det sociala. Här kan du vara dig själv, och behöver aldrig känna att du måste göra dig till. Det är ett otroligt välkomnande och inkluderande klimat där alla får vara med! Elicit har inga sociala trösklar utan alla hänger med alla och bara har det gött helt enkelt.

”HUR SER EN DAG SOM MOBILUTVECKLARE PÅ ELICIT UT?”

– I dagsläget är det bara jag som arbetar med mobilutveckling på fulltid, så mycket tid spenderas ute hos kund där jag arbetar på projekt, tillsammans med utvecklare från andra bolag. Så det blir såklart mycket kodning! Här får jag stor frihet att lägga upp arbetet som jag tror blir bäst. Visst, vi får instruktioner på vad vi skall bygga, men exakt hur vi går tillväga är upp till oss! Sen är en del av arbetet socialt, att möta andra och hänga med i vad som händer så att du får en helhetsbild av projektet är också viktigt.

”VAD TROR DU ÄR VIKTIGAST HOS EN FRAMTIDA KOLLEGA INOM MOBILUTVECKLING?”

– Först och främst tror jag att det är en person som älskar mobilutveckling. Det, och att det är en glad och social person som känner sig bekväm med kundkontakt. Man behöver inte vara någon superexpert, men det kan vara bra om man har koll på appars livscykel och viss erfarenhet av mobilutveckling sen tidigare. Kort och gott – jag skulle vilja ha en kollega som brinner för mobilutveckling och som är riktigt bra på det!

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.