Nu tar ekonomichefen, extremskidåkaren och tillika föräldralediga Anna Storm steget upp och blir vd för Elicit. Anna, som hittills varit vice vd, tar över efter Patrik Thelanderssons tolv år på posten.

Med start i augusti, efter hennes andra föräldraledighet, tar Anna över ledarskapet med uppdraget att vidareutveckla vår affär och fortsätta vår tillväxtresa.

– Det var både överraskande och glädjande att bli tillfrågad. Elicit är ett varmt och mycket kompetent företag som dessutom är otroligt välskött. Jag trivs jättebra och behövde inte tänka länge innan jag tackade ja till utmaningen, säger Anna.

– Anna har precis den rätta glöden och glädjen för att utveckla företaget, både med tanke på vår affär och den goda företagskultur vi har, säger avgående vd och delägare Patrik Thelandersson.

Anna Storm har arbetat på Elicit sedan 2007 med ett brett ansvarsområde som även innefattat marknadsföring och CSR. Anna har en bakgrund som bland annat företagare då hon startade en högskoleutbildning i skidorten St Anton parallellt med hobbyn hon brann för – extremskidåkning.

– Elicit har alltid varit väldigt uppskattat av våra kunder, delvis på grund av vårt tempo samt att vi prioriterat att alla våra medarbetare ska trivas. Förra året blev vi Sveriges tredje bästa arbetsplats enligt managementföretaget Great Place to Work. Nu vill jag höja ribban ytterligare och ha Sveriges mest motiverade medarbetare, det kommer att ge ännu nöjdare kunder, säger Anna Storm.

Tjänsten som ny ekonomichef tillsätts internt av Susanna Larsson. Avgående vd Patrik Thelandersson kommer att arbeta vidare i Elicitgruppen med olika utvecklingsprojekt.

För mer information
Anna Storm, tillträdande vd, 0701-89 64 10, anna.storm@elicit.se
Elicit – Patrik Thelandersson, vd, 031-339 64 01, patrik@elicit.se