För några veckor sedan skrev jag här att jag ville kunna tidrapportera med min mobil och som av en händelse har min böner blivit hörda. Vårt egna tidrapporteringssystem, Time, som är byggd för verksamheter där arbetstid förvandlas till fakturor, finns nu i en app-variant.

I appen får jag upp mina favoriter där jag veckovis kan rapportera tid och planer finns på att bygga ut med ytterligare smarta vyer som snabbar upp tidrapporteringen.
Appen kommunicerar med systemet via en webservice och informationen överförs med SOAP/XML.

För våra kunder som har en egen Time från oss finns nu alltså möjlighet att erbjuda sina användare en mobil app och om det är så att ni har ett annat tidrapporteringssystem så hjälper vi gärna till och skriver en webservice och utvecklar mobilapplikationen som möter era önskemål.