Samarbetet med Volvo Car Retail Solutions fortsätter!

Vårt stolta samarbete med Volvo Car Retail Solutions fortsätter och Elicit har tillsammans med ett starkt team varit med och byggt den nya versionen av Tacdis CRM. Genom direktöverföring av utökat data, får kunden nu ett realtidssystem tillsammans med andra nya fördelar och förbättringar. Snyggt jobbat Michael Bright och resterande i teamet!

Vad säger Michael om projektet just nu:

– Tacdis CRM bygger på en befintlig CRM lösning där vi byggt om senaste versionen från grunden. Det gamla systemet bygger på många integrationer via SSIS paket som körs på schema och en stor del av logiken i systemet ligger i stored procedures i databasen.

Den nya lösningen bygger på micro service arkitektur där merparten av inkommande dataflödet (ex. affärer, kunddate, leads etc.) är eventstyrt via, för VCRS, centrala rabbitköer. Det innebär för kunden att CRM blir ett realtidssystem och vi passade nyligen även på att uppdatera alla tjänster till bleeding edge dotnet 5.0. Alla tjänster körs i docker i vårt Kuberneteskluster i Azure.

Vi ser fram emot att se vad nästa steg blir!

VCRS, Samarbeta med Elicit

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.