Sommarfest i Slottsskogen!

Det blev en favorit i repris och vi planerade in en andra sommarfest i Slottsskogen där vi kunde lägga all fokus på att bara umgås och njuta hela kvällen. Självklart satte vi upp ett volleybollnät och tog med lite diverse aktiviteter för de som ville men framför allt låg fokus på gott vin, ost och på att ta igen så mycket som möjligt av den tiden som gått sen vi sågs sist.

Under kvällen hade vi flera av våra nya tillskott med oss och vi fick även se många efterlängtade ansikten igen vilket gjorde kvällen till något lite extra.

Det börjar närma sig semester (!!!) och det märktes att vi alla längtat efter att få fira in den tillsammans. Tack för en fantastisk kväll #elicitfamiljen.

sommarfest hos Elicit

sommarfest hos Elicitsommarfest hos Elicit sommarfest hos Elicit sommarfest hos Elicit sommarfest hos Elicitsommarfest hos Elicit sommarfest hos Elicitsommarfest hos Elicit sommarfest hos Elicit

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.