Jobb:

App-utvecklare (Göteborg och Malmö)

App-utvecklare till vår växande mobilitetsaffär

Elicit startades 1999 och är idag 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys – Systemutveckling – Systemförvaltning.

Vill du dessutom jobba på ett IT-företag i Göteborg eller Malmö som är lite annorlunda? Ja, då ska du kontakta oss genast!

Är du en driven och kundfokuserad app-utvecklare och vill arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser? Som också är ett av Europas bästa bolag? Elicit har en växande mobilitetsaffär med våra nya och befintliga kunder. Välkommen till oss för att utvecklas i ett team med många andra utvecklare, hos ett företag som arbetar med teknik i framkant med några av marknadens mest spännande kunder. Vi vill ha med dig i vårt lag!

Som app-utvecklare arbetar du självklart med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val. Du drivs av att förvandla problem till lösningar och trivs med i det sociala samspelet med såväl medarbetare som kunder. Projekten drivs ibland från Elicits eget kontor, men oftast kommer du att vara ute hos kund. Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system men också ser till helheten i deras verksamhet.

Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare. Vi tror på en arbetsplats där man lär sig mycket av varandra. Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team tillsammans med kunden. Därmed har vi också en hög kompetensnivå kombinerat med en låg personalomsättning. Det är inte för inte som vi röstats fram som en av Sveriges bästa arbetsplatser*.

Din kompetens

• Systemutveckling med erfarenhet av applikationer för mobila enheter.

• Högskoleutbildning relevant för IT-utveckling

Som person är du social och utåtriktad. Du har passion för att skriva kod, samtidigt som tycker om kontakt och samarbete med kunder. Att förstå kundens situation och verksamhet är något du strävar efter. Du behöver ha en god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande, noggrannhet och engagemang.

Vi ser gärna följande hos dig:

 • Utveckling av mobila applikationer, gärna med hjälp av Xamarin
 • Android och/eller iOS
 • Systemutveckling
 • Java, C#, Objective C, Swift
 • Scrum eller liknande agil metodik, Jira
 • MVC-arkitektur och ramverk
 • Asp.Net, .Net, AJAX, Linq
 • HockeyApp, MVVM light, Team Foundation Server, Visual Studio
 • Storyboards, Interface Builder
 • Responsiv webbdesign, Mobile first
 • Git

Dessutom svenska och engelska språket samt körkort för bil.

Startdatum: Snarast
Omfattning: Heltid

*) Ja, vi är faktiskt en av Sveriges bästa arbetsplatser! När managementföretaget Great Place to Work släppte listan över bästa arbetsplatserna i Sverige 2017 (medelstora företag) hamnade vi på elfte plats. I Sverige deltar flera hundra företag i rankingen om trivsel och företagskultur. Vi är mycket stolta över utnämningen och hoppas att du vill vara en del i vår kultur. Dessutom sitter vi i ett av Göteborgs fräschaste kontor – mitt i city och nära till allt! I Malmö sitter vi i ett av de äldsta husen i centrum bara någon minut från centralen och Lilla Torg.

Ansökan

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Affärsområdeschef Benny Krantz (0760-017 810 eller benny.krantz@elicit.se) i Göteborg.
Affärsområdeschef Mikael Kluge (0701-400 700 eller mikael.kluge@elicit.se) i Malmö.


Sök detta jobb direktJust nu söker vi efter: