Jobb:

BI-specialist (Malmö)

Brinner du för att arbeta med verksamhetsuppföljning och utveckling?

Elicit startades 1999 och är idag drygt 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom verksamhetsanalys, systemutveckling och systemförvaltning.

Vår ledstjärna är att kunden alltid skall ha rätt information till rätt person. För oss är det ett förhållningssätt för det vi gör och hur vi arbetar – It’s about time. Det betyder att vi arbetar smart, med tempo och tar ansvar. För våra kunder betyder det att vi levererar det vi lovar, vi har koll på läget och omsätter vår vägledande kompetens i kundens lösning

Är du BI-specialist och vill jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?

Brinner du för systemutveckling och kan konsten att leda ett team? Drivs du av att visualisera och tillgängliggöra data så att den enkelt kan användas i beslut? Är du en problemlösare med god analytisk förmåga?

Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla våra kunders verksamhet. Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling och utbyte mellan kunniga kollegor och teamarbete. Projekten drivs ibland från vårt eget kontor, men oftast ute hos kund. Vår marknad är i snabb utveckling vilket innebär att du har stora möjligheter att forma en intressant och utvecklande roll hos oss på Elicit.

Din kompetens

  • Högskoleutbildning relevant för IT-utveckling
  • Flerårig erfarenhet av arbete inom Business Intelligence

Som person är du social och utåtriktad. Att förstå kundens situation och verksamhet är något du strävar efter. Du behöver ha en god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande, noggrannhet och engagemang.

Vi ser följande hos dig:

  • Djup kunskap i vanligt förekommande rapportverktyg (PowerBI, Tableau)
  • Erfarenhet av databaser som SQL och Oracle
  • En analytisk förmåga med kompetens inom statistik och uppföljning
  • Vana vid att leda projekt och grupper
  • Meriterande om du har en utvecklarbakgrund

Dessutom svenska och engelska språket samt körkort för bil.

* Ja, vi har faktiskt en av Sveriges bästa arbetsplatser! När managementföretaget Great Place to Work nyligen släppte listan över bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige hamnade vi på elfte plats. I Sverige deltar flera hundra företag i rankingen om trivsel och företagskultur. Vi är mycket stolta över utnämningen och hoppas att du vill vara en del i vår kultur. Dessutom sitter vi i ett av de äldsta husen i Malmö centrum bara någon minut från centralen och Lilla Torg.

Ansökan

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande.

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Affärsområdeschef Mikael Kluge (0701-400 700 eller mikael.kluge@elicit.se) i Malmö.


Sök detta jobb direktJust nu söker vi efter: