Jobb:

Java-utvecklare (Göteborg och Malmö)

Java-utvecklare till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Elicit startades 1999 och är idag 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys – Systemutveckling – Systemförvaltning.

Vill du växa i din roll och dessutom jobba på ett IT-företag i Göteborg som är lite annorlunda? Ja, då ska du kontakta oss genast!

Eicit AB söker duktiga Java-utvecklare som är hemtama inom Microservicearkitektur med tekniker och ramverk som Java 8, Spring Boot och Angular. Som konsult kommer du både jobba agilt i inhouse-team av varierande storlek såväl som ute hos kunder med krävande men sporrande uppgifter på varierande marknader. Rollen innebär nyutveckling, förbättring av redan befintliga funktioner samt underhåll av diverse system.

Elicit erbjuder dig en kreativ miljö med kunniga kollegor som gärna delar med sig av sina kunskaper, erfarenheter, metoder och knasiga humor. Vi anställer personer som förstår att vi siktar långsiktigt för att lyckas i morgon. Att personer som gillar sitt jobb och sina kollegor per automatik har större möjligheter att leverera hög kvalitet och skarpa jobb. Elicit är monterat med en inbyggd positiv attityd där vi hjälper varandra och har kul på jobbet! Vi placerar oss kontinuerligt tio-i-topp på Great Place To Works lista över attraktiva bolag. Och vi vill bli fler.

Du bör ha en relevant högskoleutbildning och har arbetat med java-utveckling ett par år och ser dig själv som en erfaren och beprövad utvecklare. Med höga krav på leveranskvalitet och driftstabilitet lägger vi fokus på automatiserade deploys och tester.

Kunskap, färdigheter och erfarenheter av högt värde:

  • Java 8
  • Kotlin
  • Microservice-architecture
  • React
  • AngularJS
  • Docker (containers)
  • Spring Boot
  • Scrum
  • API-design

Ansökan

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta:

Affärsområdeschef Benny Krantz
(0760017810 eller benny.krantz@elicit.se) i Göteborg

Affärsområdeschef Mikael Kluge
(0701-400 700 eller mikael.kluge@elicit.se) i Malmö.


Sök detta jobb direktJust nu söker vi efter: