Jobb:

PHP-utvecklare (Göteborg)

PHP-utvecklare till en av Sveriges bästa arbetsplatser!

Är du en driven PHP-utvecklare som känner att du vill lite mer? Vill du arbeta på en av Sveriges bästa arbetsplatser som också är ett av Europas bästa bolag? Välkommen att utvecklas i ett starkt team med andra PHP-specialister, hos ett företag som arbetar med teknik i framkant med några av marknadens mest spännande kunder.

Elicit startades 1999 och är idag 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys – Systemutveckling – Systemförvaltning.

Vill du växa i din roll och dessutom jobba på ett IT-företag i Göteborg som är lite annorlunda? Ja, då ska du kontakta oss genast!

Som PHP-utvecklare arbetar du självklart med att utveckla högkvalitativa applikationer och att programmera nya funktioner i enlighet med krav på prestanda, tillgänglighet, skalbarhet och underhåll. Därför behöver du ha förmågan att omsätta krav till tekniska lösningar med lämpliga tekniska val. Du drivs av att förvandla problem till lösningar och trivs med i det sociala samspelet med såväl medarbetare som kunder. Projekten drivs ibland från Elicits eget kontor, men oftast kommer du att vara ute hos kund. Som medarbetare på Elicit förutsätter vi att du är intresserad av teknik men sätter användarnas behov först och jobbar för att lösa dem på bästa sätt. Vi söker dig som är engagerad och vill ta ansvar för att utveckla både kundens system men också ser till helheten i deras verksamhet.

Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling, motivation och trivsel bland våra medarbetare. Vi tror på en arbetsplats där man lär sig mycket av varandra. Gemensamt för alla som arbetar hos oss är att vi är tekniska specialister som gillar att jobba i team med kunden i fokus. Därmed har vi också en hög kompetensnivå kombinerat med en låg personalomsättning. Det är inte för inte som vi röstats fram som en av Sveriges mest attraktiva arbetsgivare.*

Din kompetens
Du är en skicklig PHP-utvecklare med en bakgrund som innefattar:

• Systemutveckling med flerårig erfarenhet av webbaserade system med PHP som plattform.

• Högskoleutbildning inom IT

Som person är du social och utåtriktad. Du har passion för att skriva kod, samtidigt som tycker om kontakt med kunder. Att förstå kundens situation och verksamhet är något du strävar efter. Du behöver ha en god problemlösningsförmåga kombinerat med kvalitetstänkande, noggrannhet och engagemang.

Nödvändig kompetens:

• Scrum eller liknande agil metodik, Jira

• MVC-arkitektur och ramverk (Zend, Lumen/Laravel och/eller Symfony)

• XML, JSON, REST, SOAP

• Responsiv webbdesign/Mobile first

• PHPUnit, TDD, Code review

• SQL, integrationer, skapa API:er med mera

• Git

Meriterande kompetens:

• NodeJS

• KnockoutJS/AngularJS

• UnderscoreJS/BackboneJS

• Twitter Bootstrap

• Homestead/Virtual Box

*) Ja, vi har faktiskt en av Sveriges bästa arbetsplatser! När managementföretaget Great Place to Work nyligen släppte listan över bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige hamnade vi på åttonde plats. I Sverige deltar flera hundra företag i rankingen om trivsel och företagskultur. Vi är mycket stolta över utnämningen och hoppas att du vill vara en del i vår kultur. Dessutom sitter vi i ett av Göteborgs fräschaste kontor – mitt i city och nära till allt!

Ansökan

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande. 

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta affärsområdeschef Johan Gärdt
0701-896441
johan.gardt@elicit.se


Sök detta jobb direktJust nu söker vi efter: