Jobb:

Systemarkitekt .NET (Malmö)

Är du systemarkitekt (.NET) och vill jobba på en av Sveriges bästa arbetsplatser*?

Elicit startades 1999 och är idag 80 engagerade medarbetare med kontor i Göteborg, Malmö och Stockholm. Elicit erbjuder IT-lösningar där vi tar helhetsansvar i utvecklingsprojekt eller tillför specialistkompetens inom Verksamhetsanalys – Systemutveckling – Systemförvaltning.

Alla på Elicit har gemensamt att vi sätter kunden i fokus och gillar att jobba tillsammans med andra människor. Elicits medarbetare har i snitt 10 års erfarenhet och hos både de yngre och de äldre finns specialistkunskaper och en bred teknisk grund.

Vill du dessutom jobba på ett IT-företag i Malmö som är lite annorlunda? Ja, då ska du kontakta oss genast!

Vi växer och söker systemarkitekter inom .NET med stort fokus på kundnytta. Vi söker dig som är självgående men också fungerar bra i ett team och som ledare. Du är bra på att se helheten och bör kunna agera som ett tekniskt bollplank/mentor i ett team. Projekten drivs ibland från vårt eget kontor, men oftast ute hos kund. Elicit sätter stort värde i kompetensutveckling och utbyte mellan kunniga kollegor och teamarbete.

Vi vill att du är social och utåtriktad som person med ett intresse för problemlösning. Du har högskoleutbildning inom IT, samt arbetat ett flertal år som systemutvecklare. Vi förutsätter att du har kompetens inom webbutveckling – ASP.NET, C#.

Vi lovar att du får en innovativ, spännande arbetsplats där vi har fokus på människor och kundnytta. Hos oss blir du inte bara en kugge i systemet, du får stor frihet och delaktighet i utvecklande uppdrag.

* Ja, vi har faktiskt en av Sveriges bästa arbetsplatser! När managementföretaget Great Place to Work nyligen släppte listan över bästa arbetsplatserna (medelstora företag) i Sverige hamnade vi på elfte plats. I Sverige deltar flera hundra företag i rankingen om trivsel och företagskultur. Vi är mycket stolta över utnämningen och hoppas att du vill vara en del i vår kultur. Dessutom sitter vi i ett av de äldsta husen i Malmö centrum bara någon minut från centralen och Lilla Torg.

Ansökan

Låter det intressant? Urval och intervjuer sker löpande.
Sök detta jobb direkt!

Har du några frågor är du varmt välkommen att kontakta:
Affärsområdeschef Mikael Kluge (0701-400 700 eller mikael.kluge@elicit.se) i Malmö.


Sök detta jobb direktJust nu söker vi efter: