Adrian Juganaru


Adrian Juganaru

"Här finns ett team av duktiga kollegor som har samma driv som jag har; att leverera smarta IT-lösningar som faktiskt effektiviserar vardagen för våra kunder".

Att ha en bror som jobbade inom IT-branschen i mitten av 90-talet hade vissa fördelar; jag fick min första dator redan när jag gick i gymnasiet. Det blev en 486DX2 66Mhz med en hårddisk på 360Mb och MS-DOS och Windows 3.1. Jag gjorde om den till en Pentium och började skapa enkla websidor med HTML. Det var kärlek vid första ögonkastet. Hela livet efter det har programmering varit min främsta hobby, och det har blivit min främsta sysselsättning de senaste 5 åren.

Jag har studerat Java, har jobbat med frontend, apputveckling, systemutveckling i PHP och har även testat att jobba inom .Net. För mig är det alltid roligt att börja med något nytt och skapa en lösning som matchar kundens behov. Det är viktigare vad en användare behöver än vad jag redan kan inom tekniken, så jag försöker tänja på mina egna gränser och leverera en produkt som jag kan vara stolt över.

Jag har jobbat för stora och små företag inom IT-branschen, från startups till giganter inom IT-konsulting, innan jag hittat hem till Elicit. Här finns ett team av duktiga kollegor som har samma driv som jag har; att leverera smarta IT-lösningar som faktiskt effektiviserar vardagen för våra kunder. Det är inte alltid lätt att förstå vad kundens kunder behöver, men Elicit är riktigt bra på detta.

Jag har en bakgrund med flerårig erfarenhet inom TV-journalistik och en magister inom historia och filosofi. Mitt intresse för samhälle, kultur, ekonomi och politik gör att jag alltid är på jakt efter IT-lösningar som kan göra världen till en bättre plats för oss och för våra barn. När jag inte sitter framför en skärm spelar jag gärna fotboll eller är ute på en resa med min fru och min kamera.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig