1
År på Elicit
Timmar inom yrket

Adrienne Beaudry

"Jag tycker att alla borde känna att de kan vara sig själva på jobbet. Det är en av aspekterna som har dragit mig till Elicit."

Jag har sysslat med programmering sedan länge, men har drivit eget inom översättning i Franska och Engelska, innan jag började studera IT på högskolenivå. Sedan dess har jag haft turen att jobba med ett brett spektrum av projekt, i både frontend och backend, för såväl små som stora företag.

Det är meningsfullt för mig att skapa effektiva lösningar som verkligen är användbara. Att göra detta tillsammans med andra passionerade och kompetenta människor ger mig mycket glädje. Det är magiskt att kunna skapa någonting ur ingenting, med endast min dator och mitt huvud som verktyg. Jag tror inte att jag någonsin kommer att tröttna på detta.

Jag beskrivs ofta som noggrann och strukturerad i mitt arbete och det är viktigt för mig att människor runtomkring mig mår bra. Jag tycker att alla borde känna att de kan vara sig själva på jobbet. Det är en av aspekterna som har dragit mig till Elicit.

När jag inte skapar med kod, gillar jag att skapa med mina händer. På kvällen för att varva ner efter mina två busdöttrar har somnat är det inget som slår stickning framför brasan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.