4
År på Elicit
Timmar inom yrket

Anders Rundgren

"Det finns alltid ett sätt, oavsett hur omöjligt det verkar. Det ska gå, helt enkelt"

Efter att min yngsta son föddes så har idén om att det finns något annat för mig där ute, något mer spännande och utmanande funnits i bakhuvudet, och jag har aldrig riktigt lyckats tränga undan det, tills jag fick möjligheten att komma i kontakt med Elicit, redan efter första mötet så visste jag att Elicit och de värderingar som vi tillsammans står för var något som jag verkligen skulle kunna ställa mig bakom och bidra till, det kändes rätt helt enkelt.

Jag har under hela 2000-talet arbetat aktivt med utveckling i flera olika roller och på olika projekt, framför allt inom callcenter branschen där jag under 16 år designat och utvecklat flera olika verksamhetskritiska lösningar. Under de senare åren så utökade vi även vår produktkatalog med produkter riktade till externa kunder, något som var mycket roligt att att vara en del utav, det är helt enkelt en annan dynamik när man har hundratals kunder i stället för en kund som man varit kollega med under flera år.

Det område som jag brinner för kommer alltid att vara utveckling, framför allt inom .NET, även om jag gärna kikar in på andra ämnen inom området som systemarkitektur, Projektledning m.m. Jag anser att det bästa man kan ha med sig är kunskap och erfarenhet om all de roller som ingår i ett utvecklingsteam.

Som person är jag nyfiken och rättfram, jag tycker om att kavla upp ärmarna och hugga in i arbete, vare sig det är som utvecklare, eller med nått av alla planerade hemmaprojekt.

På fritiden har de senaste åren upptagits av diverse renoveringar som jag och min fru Johanna försöker oss på i vår lilla 40-tals Villa i Eslöv i skåne, med begränsad tid att dela mellan Familj och arbete och renoveringar har många av mina tidigare intressen fått ge vika, även om jag ofta saknar lagkänslan från mitt gamla innebandylag.

Nuför tiden, för att hålla mig i nått så när god form så försöker jag klämma in en eller två cykelrundor i veckan.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.