Anders Thomasson

"En god förståelse för kundens verksamhet och behov ger goda förutsättningar för bra lösningar."

Jag har drygt tjugofem års erfarenhet av utveckling, underhåll och anpassningar av affärssystem med fokus på logistik- och ekonomimoduler. I ett flertal utvecklingsprojekt har jag byggt upp kunskaper om flöden inom produktion, logistik och ekonomi.

De senaste tio åren har jag till stor del varit engagerad i olika typer av integrationer mellan system vilket jag tycker är både spännande och roligt. Som exempel kan jag nämna implementationen av ett EDI-flöde mellan vår kund och Volvo där jag var delaktig från början och ansvarade för specifikation, utveckling, test, dokumentation och drifttagning.

På Elicit har jag för första gången jobbat i ett riktigt Scrum team och det är krävande, men framförallt roligt och det belyser värdet av att ha väl fungerade relationer till sina närmsta medarbetare. Jag gillar att pigga upp och engagera mina arbetskamrater och hoppas att min energi smittar av på dem vilket ger mig mer arbetsglädje!

Som person är jag nyfiken, målmedveten och social. Jag trivs att jobba såväl i grupp som på egen hand. Jag uppskattar arbetsplatser med högt i tak och tolerans för allas olika personliga styrkor. Jag ser mig själv som en kreativ och öppenhjärtlig person. Jag bor i Lund och har tre barn varav två är vuxna. Mina fritidsintressen förutom familjen är att umgås med vänner, körsång och volleyboll.