2
År på Elicit
Timmar inom yrket

André Pontes

"Det som fångade mitt intresse med Elicit var deras känsla för laganda, välmående och ständig utveckling."
Jag kom först i kontakt med programmering då jag började utforska världen inom spelutveckling. Det var efter att ha skapat små 3D världar i unreal engine som jag insåg att jag behövde lära mig programmering för att någonting faktiskt skulle kunna hända i min lilla värld som jag byggt upp. Det var på det spåret som jag bitvis började lära mig om systemutveckling. Detta pågick till och från i några år tills jag en dag tog det stora klivet att försöka göra detta på heltid. Jag förflyttade mig då från Umeå till Göteborg och började studera .NET-utveckling på Newton i Eriksberg.

 

Det som fångade mitt intresse med Elicit var deras känsla för laganda, välmående och ständig utveckling. Ett koncept som jag alltid har försökt sträva efter!

 

På min fritid så spenderar jag mycket tid med min flickvän. Vi har ett stort gemensamt intresse av att utforska nya platser och att befinna oss ute i naturen. Detta är ju extra spännande nu då vi är relativt nyblivna göteborgare! Det finns så mycket att se och upptäcka. Utöver det har jag ett stort intresse av att titta på fotboll och Formel 1. Besöker också gärna andra halvan av släkten nere vid Algarve kusten så fort möjligheten ges!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.