2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Andreas Carlsson

"Det som lockade mig till just Elicit var deras genomgående fokus på att skapa ett bra arbetsklimat samt deras vilja att skapa en familjär känsla på kontoret genom gemensamma aktiviteter."

Det var efter en webbutvecklingskurs i gymnasiet som jag fick upp ögonen för programmering. Det blev en möjlighet att få utlopp för min mer kreativa sida. Känslan av att från ingenting kunna skapa en hemsida kändes väldigt mäktig. Jag valde därför att först och främst ta en kandidatexamen inom informatik och intresset ledde mig därefter till yrkeshögskolan och en utbildning till systemutvecklare med  inriktning .NET. Det var härifrån som Elicit blev mitt första steg in i IT-branschen.

Det som lockade mig till just Elicit var deras genomgående fokus på att skapa ett bra arbetsklimat samt deras vilja att skapa en familjär känsla på kontoret genom gemensamma aktiviteter. Deras syn på personlig utveckling samt kunskapsdelande var även det viktiga punkter för mig som ny inom branschen. Att deras kontor dessutom ligger på knutpunkten som är Göteborgs Centralstation gjorde valet självklart för mig.

I grunden har jag ett fotbollsintresse och även om jag inte själv spelar längre så läggs delar av min fritid på att kolla på olika matcher. Annars spenderas mycket av tiden utanför jobbet tillsammans med min sambo som jag delar många intressen med samt en och annan timme framför datorn med spelande eller hobbyprogrammerande när det finns tid till det.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.