Elicit logo

Anna Engelin

"På Elicit har man verkligen lyckats skapa den där positiva spiralen som jag tror bottnar i sunda värderingar."

Jag är systemutvecklare och har arbetat med utveckling inom en rad branscher som ekonomi, e-handel och vårdsektor.

Det som passar mig med systemutveckling är nog det föränderliga, den ena dagen är sällan den andra lik. Tekniken är i ständig utveckling och det gäller hela tiden att hänga med. Och så tycker jag helt enkelt att det är väldigt roligt att koda.

Det var i samband med att jag skulle skriva min c-uppsats i engelska när jag skaffade min första dator, som mitt intresse för programmering väcktes. Jag lade uppsatsen på hyllan och sökte in på varenda dator-och programmeringskurs jag kunde hittade i komvux-katalogen. Därefter blev det systemvetenskap på Handelshögskolan i Göteborg.

Till Elicit hittade jag när jag var surfade runt på olika IT-konsultföretags hemsidor, på jakt efter en ny arbetsgivare. Det som gjorde att jag fastande för just Elicit var deras uttalade kundfokus och grundläggande värderingar. Sunda värderingar leder till en positiv arbetsmiljö, positiv arbetsmiljö leder till glada medarbetare, glada medarbetare leder till duktiga medarbetare, duktiga medarbetare leder gott resultat, gott resultat leder nöjda kunder och nöjda kunder leder till framgång.

Jag bor i Landvetter med sambo som också är systemutvecklare. Vi har ett par hockeyspelande tvillingpojkar, vilket innebär en hel del av min fritid spenderas i ishallar. Min egentid tillbringar jag helst i den lokala CrossFit-boxen.