5
År på Elicit
Timmar inom yrket

Anna Gustafsson

Som för så många andra så kändes det rätt så fort jag gick in genom dörren.

Efter nästan 5 år i Fritidsresors utlandsorganisation bestämde jag mig för att åka hem till Sverige och “skaffa ett riktigt jobb”. Jag hade svårt att välja och siktet var bl.a. inställt på personalvetare och lärare.

Som tur var så bestämde sig mina föräldrar för att ta över ett konstgalleri och eftersom jag hävdade att de måste ha en hemsida så blev det också jag som fick uppdraget att skapa den. Helt utan förkunskaper så skapade jag en hemsida åt dem genom ett webbaserat CMS. Jag kunde inte få det precis som jag ville och blev mer och mer nyfiken på hur det egentligen fungerar och hur man bär sig åt för att få det precis så som man vill. Det slutade med att jag hoppade på en YH utbildning – Webbutveckling inom e-handel.

Inför min andra praktikperiod var jag ganska kräsen och läste mycket om olika potentiella företag att ha min praktik på. Det är viktigt för mig att jobba på ett företag som har en bra företagskultur där man ser till att kunderna blir nöjda men också att medarbetare trivs, har kul och utvecklas. Jag fastnade för Elicit, kontaktade dem och fick komma på en intervju.

Som för så många andra så kändes det rätt så fort jag gick in genom dörren. Efter min praktik var känslan ännu starkare och jag blev kvar. Jag signade mitt kontrakt samma dag som Elicit ännu en gång kom med på listan över Sveriges bästa arbetsplatser och det kunde inte kännas mer rätt.

På min fritid tycker jag om att umgås med familj och vänner. Med tanke på mitt tidigare yrke så är det kanske inte så oväntat att jag tycker om att resa och upptäcka nya platser eller återvända till min favoritdestination, den grekiska ön Samos.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.