14
År på Elicit
Timmar inom yrket

Anna Kajbrink

”Under mina år som konsult har jag arbetat nästan uteslutande i nära samverkan med kunden och vet därför hur viktigt det är att vara lyhörd men också kunna ifrågasätta för att tillsammans nå ett bra resultat.”

Värmlandstjej som flyttade till Göteborg 1995 för att studera på Universitetet. 1999 började jag som nyutexaminerad systemvetare arbeta på Linq Systems som systemutvecklare. Där blev jag kvar till hösten 2010, då med fyra företagsnamnbyten i bagaget, varav det sista var Mogul.

Det kändes helt rätt när jag upptäckte Elicit och insåg att värderingarna och arbetssättet här stämmer bra överens med min syn på hur systemutvecklingsarbete bör bedrivas och vad man kan göra för att medarbetarna ska må bra på jobbet.

Jag bor tillsammans med min man och våra två döttrar i Önnered i ett -70-talshus där det alltid finns något att fixa med. En kväll i veckan är vigd åt körövning med min härliga kör Kom och sjung, ett fantastiskt roligt sätt att förhöja endorfinnivåerna på! Ett stort intresse är musik och jag spenderade under 20 års tid tre intensiva dagar i juli på festival i min gamla hemstad Arvika. Numera blir det en konsert då och då.

 

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.