Anna Kajbrink

”Under mina år som konsult har jag arbetat nästan uteslutande i nära samverkan med kunden och vet därför hur viktigt det är att vara lyhörd men också kunna ifrågasätta för att tillsammans nå ett bra resultat.”

Värmlandstjej som flyttade till Göteborg 1995 för att studera på Universitetet. 1999 började jag som nyutexaminerad systemvetare arbeta på Linq Systems som systemutvecklare. Där blev jag kvar till hösten 2010, då med fyra företagsnamnbyten i bagaget, varav det sista var Mogul.

Det kändes helt rätt när jag upptäckte Elicit och insåg att värderingarna och arbetssättet här stämmer bra överens med min syn på hur systemutvecklingsarbete bör bedrivas och vad man kan göra för att medarbetarna ska må bra på jobbet.

Jag bor tillsammans med min man och våra två döttrar i Önnered i ett -70-talshus där det alltid finns något att fixa med. En kväll i veckan är vigd åt afrokaribisk dans, ett fantastiskt roligt sätt att träna! Ett stort intresse är musik och jag spenderar varje år tre intensiva dagar i juli på festival i min gamla hemstad Arvika.