Elicit logo

Anna Storm

VD Göteborg

”Jag gillar företagande och företag där det känns att alla är delaktiga, där alla får brinna för sin sak och där ett skönt gäng människor tillsammans formar och skapar en kultur som gör att det blir inspirerande och kul att gå till jobbet varje dag.”

IT-världen är fantastisk. Här finns obegränsade möjligheter att göra allt arbete enklare, snabbare och bättre. För mig är det ett faktum att en användarvänlig och smart IT-lösning inte bara ger ringar på vattnet i form av högre effektivitet, bättre produktivitet och ökad arbetsglädje. Den ger även mersmak. Att ständigt förbättra sitt arbetssätt borde vara lika självklart som att ständigt utveckla och förbättra sina produkter och tjänster. Det är bara två sidor av samma mynt, myntet som skapar ringarna på vattnet.

Jag har mina rötter på den västgötska slätten men ett inbyggt driv mot något nytt ledde efter gymnasiet till ett stort antal flyttar mellan olika städer, länder och arbetsplatser. Utbildade mig till idrottstestledare i Stockholm, arbetade som lärare i Gävle, provade äldrevården i Danmark och hotellbranschen i Österrike, njöt på höga berg i Frankrike och guidade på lite lägre berg i Norge, jobbade som redovisningsekonom på Volvo, som konsult på GlaxoSmithKline och lärde mig reklambranschen i Tyskland för att efter avslutade universitetsstudier i psykologi och en MBA vid Handelshögskolan i Göteborg samt Innsbrucks Universitet starta eget, en språkskola i österrikiska St. Anton. Och därefter hittade jag IT-branschen. Det var som att komma hem, då det inbyggda drivet mot något nytt, något listigare och något bättre är fundamentalt här.

När jag sedan dessutom fann Elicit blev det riktigt, riktigt bra.

När jag inte befinner mig i företagandets sköna värld trivs jag bäst på hög höjd tillsammans med min familj och gärna i sällskap av ett par feta skidor. Är även en utpräglad bokmal och läser allt utom kriminalromaner. Kan inte ens låta bli det finstilta längst ned på bokkvittot. Kollar ofta och gärna på bra film och går då och då ut i trädgården för att styla växthuset eller hugga ned något träd.