2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Bo Brottare

"Under åren har jag träffat anställda från Elicit och fått en bra känsla för bolaget och de anställda och därför kändes det helt rätt att det skulle bli min nästa arbetsplats."

Jag kommer från Ludvika (Dalarna) och flyttade till Göteborg 1985.

Mina 10 första år i Göteborg arbetade jag inom Volvokoncernen med tekniska system på utvecklingslaboratoriet samt med administrativa system som tull och logistik. Efter det blev det Linné Data och Calvia Datakonsulter några år för att sedan återvända till AB Volvo. Det senaste 5 åren har jag varit anställd på HCL Technologies.

När jag utbildade mig inom Cad/Cam så var en del av utbildning programmering i Fortran 77 och Pascal, där och då upptäckte jag att programmering var så mycket roligare än allt annat.

Det bästa med utveckling är att träffa kunder och användare och genom den processen skapa nya eller förädla befintliga system.

Under åren har jag träffat anställda från Elicit och fått en bra känsla för bolaget och de anställda och därför kändes det helt rätt att det skulle bli min nästa arbetsplats.

På min fritid blir det mycket padel, badminton eller löpning i Änggårdsbergen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.