1
År på Elicit
Timmar inom yrket

Christoffer Jörgensen

"Jag letade efter ett värderingsstyrt företag med fokus på människor, högt i tak och goda möjligheter till personlig utveckling. Under min praktik kände jag att jag hade hittat rätt."

Under 10 års tid arbetade jag bland annat med processutveckling för försörjningskedjor och projektledning inom industrialisering för digitala säkerhetsprodukter. Även om min karriär gav mig utlopp för mitt intresse av problemlösning, förändrings- och förbättringsarbete så kände jag en stor nyfikenhet för systemutveckling. När nyfikenheten sedan blev för stor bestämde jag mig för att göra slag i saken och skolade därför om mig till systemutvecklare inom .NET.

Under mina studier till systemutvecklare letade jag efter praktikplats och fick snabbt upp ögonen för Elicit. Jag letade efter ett värderingsstyrt företag med fokus på människor, högt i tak och goda möjligheter till personlig utveckling. Under min praktik kände jag att jag hade hittat rätt och erbjöds möjligheten att ta anställning, vilket jag gladeligen tackade ja till!

Jag har ett stort filmintresse och när jag inte jobbar tittar jag på nästan allt jag kan komma över. Det finns skönhet, underhållning och konst i även de absolut sämsta av B-filmer. Fram tills nyligen tränade jag och tävlade i strongman (tänk världens starkaste man) på amatörnivå, men nu blir det mest vanlig motionsträning på gymmet. Jag har alltid haft ett stort spelintresse och lägger en hel del tid på både datorspel och brädspel ihop med vänner.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.