Cristoffer Ullholm


Cristoffer Ullholm

"För mig är inte teknikerna det viktigaste inom systemutveckling utan det är kollegorna som man utvecklar med.”.

It och datorer har alltid varit en del av min vardag, så när det var dags att välja karriär föll det naturligt att välja en it inriktad utbildning. Jag har studerat till systemutvecklare på Högskolan Väst i Trollhättan och det var först där jag stötte på programmering för första gången och intresset blir bara starkare för varje dag som går. Det som växte mitt intresse för programmering och att utveckla digitala artefakter är den euforiska känslan av att man har löst ett stort problem och levererat något av värde till en kund.

På min fritid utvecklar jag inte särskild mycket för att jag vill behålla glädjen och längtan av att komma till Elicit och få utveckla hos dem istället. Så istället så spenderar jag mycket av min fritid med vänner och familj och ibland på gymmet.

För framtiden är mitt främsta mål att utvecklas som utvecklare samt ta en jägarlicens så att man har en anledningen att gå ut i skogen.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig