6
År på Elicit
Timmar inom yrket

Daniel Ferenczi

"Elicit är min andra arbetsplats inom yrket och redan när jag var underkonsult här kände jag av en puls som motiverade mig i vardagen. Jag känner nu som anställd att jag hamnat på ett ställe som jag gillar att spendera tid på och en plats där jag både kan utveckla och utvecklas precis på det sättet jag vill."

IT blev en självklarhet för mig via apputvecklingen. Innan jag började bygga mobilapplikationer visste jag bara att jag strävade efter något som var utmanande både logiskt och grafiskt.

Programmering hamnade i fokus för mig via spel där retro, indie och sport är spelgenrer som alltid fallit mig i smaken. Kombinationen mellan känsla och visuell feedback, vare sig den är bra eller dålig, har alltid varit något som triggat mig. Under mina 3 år på universitet i Skövde där jag läste programmering med inriktning spelprogrammering var jag i konstant kontakt med denna kombination då jag byggde PC -och mobilspel i både 2 och 3 dimensioner.

Intresset för spel hos mig existerar än idag, kanske har det svalnat lite jämfört med då efter att jag upptäckt att det är roligare att spela spel än att faktiskt bygga dem. Något som jag dock fortfarande brinner för är det logiska och grafiska beteendet hos applikationer vilket ledde mig till Android Studio där jag kunde bygga mindre mobilapplikationer i Java. Under studietiden blev jag också inkörd i .NET-plattformen och hittade C# som än idag är språket jag föredrar och känner mig mest bekväm med.

Mina intressen och mål samt förkärleken till C# visade mig raka vägen till plattformen Xamarin där jag idag kan bygga mobilapplikationer för både iOS och Android.

Framöver ser jag fram emot att bli inblandad i mer back-end relaterad programmering för att kunna ta del av så många olika områden av yrket som möjligt.

När jag har tid över så uppskattar jag att spendera tid med familj och vänner, spela Rocket League och hobbyutveckla.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.