Dennis Karlsson

"År 2014 började jag jobba på Elicit och stormtrivs med kollegor och företagets värderingar då dessa stämmer överens med mina egna på så många plan, samt att jag får sitta och jobba med det roligaste jobbet jag vet, programmering."

För min del så väcktes mitt intresse för datorer och webben redan i tidiga tonåren när jag satt på internet i djupa skogarna i småland med ett 56k modem med dess ljuva stämma. På den tiden så satt jag och spelade mycket textbaserade webbspel och tyckte det var fantastiskt häftigt och hade en dröm att en dag utveckla ett eget webbspel.

Detta stora intresse för webben fick mig sedan att börja studera Webbprogrammerare på Linnéuniversitetet i Kalmar och utbildningen passade mig alldeles perfekt då det verkligen var stort fokus på programmering. Med utbildningen avklarad så fick jag jobb i Kalmar där jag stannade i fyra år till, men sedan bar det vidare till Göteborg och nya utmaningar.

På min fritid så umgås jag gärna med min sambo, vänner och familj, försöker även hålla igång mig fysiskt genom att träna Crossfit då jag lagt hockeyskridskorna på hyllan. Är det fint väder ute så tar det inte lång tid innan jag och tjejen åker iväg på motorcykeln som är mitt absolut största intresse, och har vi tur så hänger min bror med tjej iväg på en långtur och utforskar någonstans i Sverige.