11
År på Elicit
Timmar inom yrket

Emma Fägerlind

”På Elicit hamnade jag våren 2012 när jag var på jakt efter en arbetsplats där mitt mål ”att ha roligt på jobbet” passade in. Med att ha roligt menar jag förstås att skratta mycket, men lika viktigt är att utmanas och utvecklas inom (och kanske utanför) sitt område och att göra ett gott jobb tillsammans, både enligt sig själv och enligt kunden.”

Jag har alltid haft något slags datorintresse och det har alltid funnits en dator hemma, men det var först när internetuppkopplingen kom till föräldrahemmet och jag började skriva egna hemsidor i html som jag förstod att här nog fanns något som jag skulle kunna, och vilja, arbeta med. Hemsidebyggandet ledde mig till utbildningen Informationsteknik på Chalmers, där mina ögon öppnades för programmeringens underbara värld. Direkt efter utbildningen arbetade jag ett tag med krav och test, men kände mig hela tiden liksom snuvad på konfekten eftersom jag inte själv fick skriva koden, så jag bytte bana och började som systemutvecklare på Stena line IT. Till Elicit kom jag 2012 och kände mig som hemma direkt, och sedan dess har jag haft mycket roligt tillsammans med kollegorna här, både under och efter arbetstid. Som exempel på det senare har jag under flera år varit med och sjungit i vårt alldeles egna coverband!

Mitt största fritidsintresse är körsång. Jag har sjungit i körer av olika slag i över 20 års tid och aldrig tröttnat. Det beror säkert på en massa olika saker, men framför allt på att jag älskar att sjunga, i kniviga stämmor, gärna i något slags forte och såklart tillsammans med andra. Jag tycker även mycket om att titta på sport, och kanske framförallt fotboll. Det började redan vid sidlinjen när syrrorna spelade match, fortsatte med sporadiska inhopp i Djurgårdsklacken och har nu utmynnat i ett antal år med GAIS-årskort. Skönlitteratur är ett annat stort intresse. Jag läser för jämnan, öppen för allt utom deckare, så är du ute efter att få eller ge boktips kan du komma till mig!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.