Elicit logo

Filip Eskilsson

”Även om jag idag, liksom då när jag var liten, är precis lika förtjust och fascinerad av datorer så har mitt förhållande till dem förändrats och idag ser jag dem främst som ett arbetsredskap.”

Mitt intresse för datorer väcktes då jag på min 9:e födelsedag, till min stora förtjusning och efter mycket tjat, fick min första dator, en VIC-20! På den tiden använde jag min dator enbart som spelmaskin, men allt eftersom åren gick började jag förena nytta med nöje.

Vägen till Elicit har lite kortfattat gått från treårigt tekniskt gymnasium via Systemarkitektur utbildningen vid Högskolan i Borås och slutligen via Frontec, där jag jobbade som konsult under 2,5 år.

Min fritid ägnar jag helst åt att umgås med nära och kära såsom flickvän, släkt och vänner (frågan är om inte datorn borde räknas in här också). Jag tycker även mycket om att segla, fiska, åka skidor, äta och dricka gott, se på film, lyssna på musik (tycker dock att det mesta som görs idag är skräp). För att hålla kroppen i trim går jag på gym och tränar kickboxning.