2
År på Elicit
Timmar inom yrket

Fredrik Karlsson

"Förutom att jag får jobba med det jag tycker är roligast, så är det ett underbart gäng och företag."

Mitt intresse för grafisk form och marknadsföring väcktes mitt i gymnasiet där jag gick ett maskin-tekniskt program. Så när jag var klar med gymnasiet sökte jag mig vidare till ett fyraårigt grafisk-design-program på California State University i Long Beach. Mitt första jobb som grafisk designer var sedan i Kalifornien, på en byrå som gjorde webbsidor och keyart för Hollywoodproduktioner.

Efter min examen har jag jobbat med allt möjligt inom marknadsföring och reklam, bl.a. genom mitt egna företag som jag drev i femton år. Det har gett mig en bred erfarenhet av branschen. Men det jag brinner mest för är att med hjälp av färg, form och struktur skapa användarvänliga lösningar. Vilket är en av anledningarna till att jag nu jobbar på Elicit.

Jag hamnade på Elicit genom att jag som underkonsult jobbat med dem under ett antal år. När jag fick frågan om jag ville vara med i teamet ”på riktigt” kändes det självklart att tacka ja. Förutom att jag får jobba med det jag tycker är roligast, så är det ett underbart gäng och företag.

På fritiden gillar jag mest av allt att resa med min sambo och barn. Gärna till platser med hav och palmer, men en camping på västkusten kan också vara härligt.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.