3
År på Elicit
Timmar inom yrket

Fredrik Lindstein

"Jag hamnade på Elicit på grund av företagskulturen som är väldigt familjär och välkomnande och på grund av rekommendation av en god vän."

Ljudet av ett 33.6-modem fick mig fast i datorvärlden. Efter hemmasnickrade hemsidor och blinkade gif-bilder läste jag datorvetenskapligt program för att gå ut i arbetslivet i slutet av IT-bubblan 2001.

Som konsult har jag fått uppdrag i en rad olika branscher, framförallt regulatorisk verksamhet som läkemedelsindustri, laboratorium och kärnkraft, men även mot processindustri och energi. Jag har dessutom fått möjlighet att arbeta globalt mot både Kina och U.S.A men framförallt Danmark och Storbritannien.

Oftast har det handlat om tillämpningar mot laboratoriesystem med den gemensamma nämnaren Microsoft-baserad teknik som C# eller VB, ASP.Net och SQL Server.

Att jag hamnade på Elicit var på grund av två skäl. Det första var företagskulturen som är väldigt familjär och välkomnande vilket för mig är oerhört viktigt. Det andra var rekommendation av en god vän som arbetat med Elicit och bara har lovord att komma med.

Jag är ursprungligen jämte från Strömsund men har under åren lopp letat mig längre och längre söder ut. Via Gävle hamnade jag i Stockholm under ett par år för att sedan 2004 bo i Skåne, först i Malmö med sedan ett antal år tillbaka i  Löddeköpinge.

På hemmaplan tar familjen förstås en hel del tid men om tillfälle ges spelar jag gärna gitarr eller varför inte trummor. Oftare än jag skulle vilja förlorar jag brädspel under fisketurer och mindre ofta än jag skulle vilja sitter jag i en havskajak på östkusten.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.