Giesela Magnusson

"Elicit delar mina värderingar där människan kommer först, oavsett om det gäller kundfokus eller sättet att värna om medarbetarna, och jag är jätteglad över att vara en i gänget."

Ekonomi

Stockholmstjej som flyttade till Kungsbacka -02. Började min ekonomiska bana -99 då jag hjälpte till med bokföringen i ett litet byggföretag, och sen dess har det bara rullat på.

Har jobbat på Poseidon Sport & Hälsocenter i Nacka, Econopack AB i Partille, Zackrissons Ur & Smycken på Kungsmässan och senast som redovisningskonsult på Löftadalens Ekonomiservice i Frillesås. Kan ärligt säga att bokföring är bland det roligaste jag vet!

Kom till Elicit hösten 2013 och jobbar som ekonomi– och administrativ assistent. Alltid fullt ös – och jag älskar varje minut!

Jag bor på en gård med min man, våra två barn, två hästar och en hund. Har även en dotter som har flyttat hemifrån. Min stora passion i livet är dans, bugg & foxtrot. Så det försöker jag hinna med så mycket jag kan. Att dansa är att leva!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.