Hampus Ramstedt

”Som person kan jag inte lämna något som är halvfärdigt eller med ”Okej” kvalitet, är något påbörjat så ska det banne mig avslutas, och det med bra resultat också"

En ung pajk från smålands djupa skogar, närmare bestämt Tranås. Jag är uppväxt med IT och kan olikt de flesta andra inte minnas mitt första möte med en dator dessvärre. Intresset för IT generellt sett har alltid funnits som en naturlig del i mitt liv och jag valde redan i gymnasiet att inrikta mig mot teknik och IT. Efter gymnasiet följde två år inom bygg och industri för att reda ut vad jag egentligen ville syssla med resten av mitt liv.

Som person kan jag inte lämna något som är halvfärdigt eller med ”Okej” kvalitet, är något påbörjat så ska det banne mig avslutas, och det med bra resultat också! Med mitt intresse för IT och med viljan att förbättra och effektivisera allt som jag ramlar över valde jag Informatik i Halmstad där jag kunde kombinera de båda på bästa sätt.

Efter mina studier gick flyttlasset mot Göteborg och första jobbet där jag arbetade med en webbaserad lösning för säker delning av PDM data. Efter tre år blev jag hungrig på ny kunskap, nya möjligheter, och nya utmaningar. Resultatet blev Elicit och jag ångrar inte en sekund att jag valde att bli en del av detta underbara gäng och företag!

När jag inte arbetar spenderar jag gärna min tid med min sambo, hund och vänner. Om jag inte tränar, lagar mat, eller spelar tv-spel/datorspel så hittar ni mig definitivt på min motorcykel körandes på någon krokig väg!