6
År på Elicit
Timmar inom yrket

Hans-Gunnar Lagermark

"Den kreativa processen är något som tilltalar mig väldigt mycket, att med egna händer och huvud skapa något från i princip ingenting och se det ta form framför en på skärmen, att hitta lösningar på specifika problem och att skapa små bitar som är delar i en större helhet."

Mitt datorintresse startade tidigt i samband med att hemdator vågen satte igång för drygt 30 år sedan. Först var det demoscenen som lockade på C64 och senare Amiga där min nyfikenhet på utveckling tog sin början och det var ingen lätt start jag gav mig själv då språket då var Assembler. Senare tog teknikintresset över ett tag när jag så småningom flyttade fokus till PC världen. Där byggde jag (och byggde om) ett antal olika PC burkar. Efter ett tag kom intresset för programmering tillbaka igen och det var då jag insåg att det var det jag ville jobba med professionellt.

Som utvecklare har jag alltid haft mycket kundkontakt och en riktigt bra relation ser jag som A och O för ett framgångsrikt samarbete. Då kan vi tillsammans inte bara skapa effektiva lösningar för kunden utan också belysa, utvärdera och effektivisera själva sättet som kunden arbetar på. En bra sådan tvåvägskommunikation kan ofta resultera i något annat än vad kunden hade tänkt sig från början.

Fritiden går mestadels fortfarande åt till att vidare utveckla huset och tomten där jag bor tillsammans med min fru och två barn. Vi börjar dock se ljuset i tunneln vad gäller det projektet. Jag ser gärna på film, läser en bok, grillar, reser eller går på stan om och när möjligheter ges.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.