Elicit logo

Ilona Kiebler

VD Malmö

”Elicit har en företagskultur och värderingar som jag delar. Det är skönt att vara så stolt över sin arbetsplats och kollegor.”

Med en passion för att förbättra har jag fått möjligheten att medverka i många projekt inom flertalet olika branscher, med IT som en huvudingrediens. Jag fokuserar på vad som ska uppnås, inte vilken teknisk lösning som ska användas. Inte i första steget. Att istället fråga ”varför” och komplettera med ”vad vill ni, egentligen, uppnå”, brukar ge svaret: ”aha, nu vet jag…”. Sen drar nästa steg igång. Verksamhetens mål i fokus och IT för att skapa förutsättningarna att nå dit.

”Det gäller att hamna i gott sällskap”, kan låta som en föräldraförmaning från stenåldern, men det spelar en stor roll, både privat och i arbetslivet. När jag fick möjligheten att kliva in i Elicit världen, hamnade jag i rätt miljö. Värderingar som klickar och kompetenta kollegor, kan det bli bättre? I det entreprenörsdriv som präglar oss på Elicit Syd, får jag använda mina erfarenheter och lära nytt, hela tiden. Viktigast är dock de personer jag har nära, som delar med sig av erfarenheter och kommer med kloka råd. Då blir det enklare att fatta beslut och, röra sig framåt.

Jag kommer från Göteborg och har arbetat 10 år på Volvo, främst med EDI och ledtidsprojekt. Jag har också ansvarat för förändringsprojekt på bolag som Europolitan, IKEA, Camfil och Mercedes-Benz, för att nämna några. Det har blivit många inspirerande möten…

Fritid tillbringas med mina två killar och vänner. Finns det en chans, åker jag gärna till Västkustens klippor och tång.