19
År på Elicit
Timmar inom yrket

Ingela Samuelsson

”Elicit är rätt företag. Det lilla företaget med det stora hjärtat. Här finns utmaningar och spännande arbetsuppgifter, men det är mer än så. Här finns även en vilja och inställning hos alla att hjälpas åt. Vi skall inte uppfinna hjulet igen utan nyckeln är att dela med sig av erfarenheter och lösningar.”

Affärsområdeschef

Jag är uppväxt i Arvidsjaur och studerade Systemvetenskaplig linje i Luleå. Efter studierna började jag på ABB i Västerås. Jag har arbetat i branschen sedan 1990 och under åren har det blivit ett antal olika företag bl.a. Guide och Framfab. Arbetsuppgifterna har varierat med alltifrån kravställning, utveckling till implementation och utbildning. Den gemensamma nämnaren har varit administrativa datasystem där det varit variationen och problemlösningen som stimulerat mig.

Det handlar om att kunna hjälpa våra kunder med deras vardag och sätta sig in i deras situation för att hitta det som enkelt kan lösa deras problem eller uppgift.

Fritiden handlar om att umgås med familj och vänner. Jag gillar att träna och vara ute i naturen. Vi har nyligen köpt segelbåt så förhoppningen är att oftare komma ut i skärgården. Älskar skidåkning!

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.