8
År på Elicit
Timmar inom yrket

Jamal Ghaderi

”Elicit kändes helt rätt för mig från första början jag kom i kontakt med företaget. Företagets värderingar, företagskulturen, gemenskapen och de mjuka värderingarna stämde så väl överens med mina egna att det gjorde det till en självklarhet att välja Elicit. Kundnyttan i IT-lösningar och fokus på resultat är ledord som jag tillsammans med mina kollegor på Elicit lever efter.”

Mitt intresse för teknik och matematik har funnits där så länge jag minns. Redan från låg- och mellanstadiet har jag alltid velat att delta i matte- och fysiktävlingar och oftast med goda resultat. Jag fick min första kontakt med datorer när jag kom till Sverige i början av 90-talet och 1993 fick jag min första dator i form av en 486a med Windows 3.11 och MS Dos. Jag skrev mina första programmeringsrader i Pascal 1994 och sen dess har det blivit ett tjugotal programmeringsspråk som jag har satt mina tänder i.

Jag tog min civilingenjörsexamen i datateknik vid Luleå Tekniska Universitet 2002. Jag flyttade till Göteborg 2003 och jobbade med lite olika jobb i ett par år och sen början av 2006 har jag jobbat inom IT-branschen. Jag har jobbat som utvecklare på ett produktbolag och varit konsult sedan 2011. Jag älskar mitt jobb som konsult dels för att möta nya människor och jobba i varierande projekt och dels för att jag brinner för systemutveckling. Mina starka sidor inom utveckling är back-end utveckling och databaser och gärna inom Microsoft-produkter.

På det privata planet är jag gift och vi har tre barn födda mellan 2003 och 2009. Större delen av min fritid spenderar jag gärna med familjen. Film är ett specialintresse för mig och för hela familjen för den delen. Vi ser gärna på filmer och går på bio så mycket det finns möjlighet. Jag spelar gärna schack när det finns möjlighet och tycker om att ta långa promenader gärna med skön musik i hörlurarna.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.