6
År på Elicit
Timmar inom yrket

Janneck Larsson

"För 10 år sedan frågade en vän om vi skulle bygga en köp och sälj-site och med detta föddes intresset för utveckling och har sedan dess påverkat mina yrkesval samt mina fritidsintressen".

I gymnasieåldern svarade jag alltid ”ingenjör” eller snarare ”elektro-ingenjör” på frågan om vad jag ska bli när jag blir stor. Riktigt varför vet jag inte men antagas kan att det handlade om miljö och grupptryck med ett stort intresse för teknik. Men jag hamnade på ett sidospår inom musik i olika former innan bitarna föll på plats som systemutvecklare.

Den musikaliska delen i livet har handlat om att åka runt i värmländska skogarna som DJ, driva ljud och ljus-företag, spela bas i flertalet rockband, utbilda mig till ljudtekniker samt driva eget skivbolag.

När detta skrivs så är jag föräldraledig med en härlig, busig 1.5 åring till son. Min fru arbetar heltid och på kvällarna varvar vi ned med matlagning bolibompa och serier.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.