Jeremy Danner


Jeremy Danner

"Att kunna få direkt feedback på något jag har gjort har hjälpt mig utvecklas och bli en bättre utvecklare.".

2010 presenterade Steve Jobs iPaden. Det var den första Apple key note jag kollade på. Under hela presentationen nämnde Steve gång på gång alla möjliga saker utvecklare kunde bygga för Ipaden.

Jag hade då aldrig reflekterat över personerna som byggde appar och hemsidor. Sedan den dagen började jag intressera mig för mjukvara. Jag tänkte ”Hur kan jag använda något varje dag utan att förstå mig på hur den fungerade”. När jag blivit äldre har jag accepterat att jag aldrig kommer att förstå mig på hur allt jag använder dagligen fungerar, men jag började med mjukvara den dagen som ett första steg.

Idag jobbar jag på Elicit software där vi bygger logistik och e-handelslösningar för våra kunder. Jag får arbeta nära kund och projektledare vilket är något jag älskar. Att kunna få direkt feedback på något jag har gjort har hjälpt mig utvecklas och bli en bättre utvecklare.

På fritiden brukar jag umgås med vänner, familj och jag ser gärna en och annan fotbollsmatch när jag har möjlighet.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Skicka kopia till mig