3
År på Elicit
Timmar inom yrket

Johan Segerberg

"Min största drivkraft som systemutvecklare har alltid varit att underlätta för slutanvändaren genom att främst försöka sätta sig in i deras behov."
Jag bestämde mig tidigt för att det var inom systemutveckling jag ville arbeta och läste därför det systemvetenskapliga programmet på Örebro universitet där jag tog examen 2002.
När jag började min utbildning såg framtiden inom IT väldigt ljus ut men lagom till att min utbildning var klar sprack bubblan… Min första arbetsgivare efter utbildningen hade då ingen utvecklingsavdelning men ambitionen var att gå den vägen. Jag och mina närmsta medarbetare utvecklade oss själva, avdelningen och det vi levererade under de följande 16 åren.
Men efter 16 år kände jag att jag ville se mig om efter nya utmaningar även om jag alltid trivts på jobbet. Den största anledningen till att jag valde Elicit är att företaget har samma grundvärderingar och principer som min förra arbetsgivare hade från början men där de lite förlorat dem i samband med att det växte.
Som person är jag social, nyfiken, väldigt lösningsorienterad och envis vilket kan vara både positivt och negativt beroende på vem man frågar… Min största drivkraft som systemutvecklare har alltid varit att underlätta för slutanvändaren genom att främst försöka sätta sig in i deras behov. På fritiden är jag engagerad som tränare i dotterns innebandylag samt försöker spela själv på hobbynivå när tillfälle ges. Jag har även precis upptäckt glädjen med MTB i skogen. Jag tycker även väldigt mycket om att lyssna på musik samt brygga och testa olika sorters öl.

Hur kan vi hjälpa dig?

Är du nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Eller vill du veta mer om hur det är att jobba på Elicit? Ta gärna kontakt med oss om du har några frågor eller bara vill ta en kaffe!
Ange ett namn.
Ange ett giltigt e-post.
Ange valideringskod som syns ovan.
Godkännandet krävs.